دکتر عادل سیوسهمرده، سرپرست دانشگاه کردستان، در مراسم تجلیل از اعضای هیئت علمی سرآمد آموزشی و برتر گروههای آموزشی این دانشگاه، بر لزوم ایجاد نوآوری در سیستم آموزشی به عنوان راهکاری برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه تاکید نمود.
سرپرست دانشگاه کردستان: نوآوری در آموزش، ضرورتی برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه کردستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر عادل سیوسهمرده، سرپرست دانشگاه کردستان، در مراسم تجلیل از اعضای هیئت علمی سرآمد آموزشی و برتر گروههای آموزشی این دانشگاه، که در تالار دکتر شاهویی دانشکده کشاورزی برگزار شد، بر لزوم ایجاد نوآوری در سیستم آموزشی به عنوان راهکاری برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه تاکید نمود.
دکتر سیوسهمرده با اشاره به جایگاه رفیع معلم و استاد در جامعه، تصریح کرد: استادی، جایگاهی ارزشمند است و شغل معلمی، میراث انبیاست و استاد، مرتبهای والاتر از معلم محسوب میشود، زیرا علاوه بر آموزش، در عرصه پژوهش نیز فعال است.
وی ضمن تایید وجود برخی چالشها و کمبودها در ساختار دانشگاه، اظهار داشت: مشکلاتی نظیر کمبود نیروهای متخصص و ناکارآمدی برخی از پرسنل وجود دارد. که بخشی از این مسائل، ناشی از عدم توجه کافی به تربیت نیروهای متخصص در سالیان گذشته است.
وی افزود: اگر امکان جذب سالانه ۱۰ نفر از برترین فارغالتحصیلان دانشگاه وجود داشت، بسیاری از مشکلات کنونی برطرف میشد.
دکتر سیوسهمرده، با تاکید مجدد بر ضرورت نوآوری در آموزش، بیان کرد: تقاضا دارم به این نکته توجه شود که نوآوری در آموزش، امری ضروری است. این نوآوری، هم باید در روشهای آموزشی نمود داشته باشد - اعم از استفاده از هوش مصنوعی و سایر امکانات نوین - و هم در محتوای آموزشی.
سرپرست دانشگاه کردستان در خاتمه سخنان خود بیان داشت: در بسیاری از موارد، سرفصلهای درسی قدیمی و ناکارآمد هستند، اما هیچ مانعی برای بازنگری و تطبیق آنها با نیازهای روز وجود ندارد، لذا، پیشنهاد میشود در هر دو جنبه شکلی و محتوایی آموزش، تا حد امکان، نوآوری و خلاقیت به کار گرفته شود.
در ادامه معاون آموزشی دانشگاه کردستان ضمن تبریک دهه سرآمدی آموزش به تمامی همکاران دانشگاه در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، از زحمات یکساله معاونین، روسای دانشکدهها، مدیران آموزشی، تحصیلات تکمیلی، دورههای آزاد و استعدادهای درخشان قدردانی کرد.
وی همچنین از مدیران گروههای آموزشی و کارشناسان آموزشی دانشکدهها و حوزه ستادی، کارشناسان تحصیلات تکمیلی، استعدادهای درخشان و دورههای آزاد، به دلیل تلاشهایشان در ارائه خدمات به ۴۳۰ عضو علمی با وجود حجم بالای کار و کمبود نیرو، قدردانی نمود.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان با اشاره به تاخیر در انجام برخی فرایندهای آموزشی، ناشی از کمبود نیروی انسانی متخصص، اظهار داشت که دانشگاه کردستان برای پیشرفت کمی و کیفی نیازمند جذب نیرو در حوزه کارشناسی و تخصصی نمودن نیروها در گروههای آموزشی و بخشهای مختلف است.
دکتر امین صادقی تصریح کرد که کمبود نیروی متخصص، امکان الکترونیکی کردن فرآیندها را با مشکل مواجه کرده است.
دکتر صادقی در ادامه با انتقاد از بکارگیری نیروهای غیر متخصص در حوزه آموزش خواستار جذب نیروهای متخصص برای بهبود فرآیندهای آموزش و کاهش تاخیر در انجام امور شد.
شایان ذکر است در پایان این مراسم، از اعضای هیئت علمی سرآمد آموزشی و گروههای آموزشی برتر دانشگاه کردستان، تقدیر به عمل آمد.