معاون پژوهش دانشگاه کردستان هدف از برگزاری جایزه قلم ههژار را گردهم آوردن اصحاب قلم از کشورهای مختلف و تقدیر از تمام کسانی عنوان کرد که قلمهایشان در راستای خدمت به زبان و ادبیات کردی به حرکت درمیآیند.
تقدیر از قلمهایی که در راستای خدمت به زبان و ادبیات کردی به حرکت درمیآید

دکتر علیاکبر مظفری در گفتوگو با دبیرخانه جایزه قلم ههژار اظهار کرد: دانشگاه کردستان با قریب 50 سال قدمت، از دانشگاههای جوان کشور است که با شیب خوبی توانسته خود را به جایگاهی عالی در سطح کشور برساند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان در بین دانشگاههای ایران رتبه دهم را کسب کرده، افزود: در رنکینگ جهانی نیز دانشگاه کردستان جایگاه 1000-800 را دارد و جزء دانشگاههای تاثیرگذار جهان به شمار میرود.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان عنوان کرد: دانشگاه کردستان به عنوان یکی از دانشگاههای نسل سوم مطرح است و یکی از اهداف و برنامههای مداوم آن، ارتباط با جامعه و صنعت است که در همین راستا نیز برنامههایی در چارچوب قوانین و مقررات برای خود تدوین کرده است.
وی یکی از این برنامهها را جایزه قلم ههژار اعلام کرد که در روزهای 7 و 8 خرداد ماه 1404 توسط پژوهشکده کردستانشناسی دانشگاه کردستان برگزار میشود.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان عنوان کرد: در بین کردها افراد فرهیخته و صاحب نام زیادی داریم که یکی از شاخصترین و موثرترین آنها ماموستا ههژار بوده و به منظور تجلیل از جایگاه والای ایشان در قالب چارچوبهای داخلی دانشگاه، جایزهای تحت عنوان جایزه قلم ههژار را برنامهریزی کردیم.
مظفری هدف از برگزاری این جایزه را گردهم آوردن اصحاب قلم از کشورهای مختلف و تقدیر از تمام کسانی عنوان کرد که قلمهایشان در راستای خدمت به زبان و ادبیات کردی به حرکت درمیآیند.
وی خاطرنشان کرد: آثار ارسالی به جایزه قلم ههژار نه تنها از داخل کشور بلکه از کشورهای مختلف جهان هم بوده که بر اساس رای داوران، افرادی انتخاب و در آیین پایانی از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان اعلام کرد: پیشبینی ما دریافت 400 عنوان کتاب بود اما خوشبختانه فراخوان با استقبال بی نظیری مواجه شد و قریب به هزار اثر از نقاط مختلف جهان به دبیرخانه جایزه ارسال شد.
وی یادآور شد: اهدای جوایز در سه سطح جایزه ویژه، نفرات اول تا سوم و همچنین جایزه به یکی از اهالی قلم در خارج از کشور برنامهریزی شده است.